Leefstijlcoaching in bedrijven

Leefstijlcoaching in bedrijven

Steeds meer werkgevers en werknemers houden zich bezig met vragen als: hoe zinvol is het wat we nu doen (purpose)? Hoe nemen we onze plek in in een groter geheel (wholeness)? En hoe neemt iedereen daarbij de leiding over zijn eigen aandeel (self management)?

Hoe kan ik als werkgever bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van mijn personeel? In het belang van zowel het bedrijf als de medewerker. Want een fitte medewerker die plezier in zijn werk heeft, presteert beter, is creatiever en verzuimt minder.

Yvonne van de Ven is als leefstijlcoach aangesloten bij Visiom, hét bureau voor leefstijlcoaching. Samen met Visiom geeft zij workshops en begeleiding om de vitaliteit van uw medewerkers én uw organisatie te versterken. De deelnemers worden geïnspireerd en geïnformeerd over voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Dat kan online of op locatie.

Medewerkers en executives

Een werknemer die verder wil bouwen aan gezonde gewoontes, kan persoonlijk begeleid worden door een van onze leefstijlcoaches. Daarbij staan vaak thema’s centraal als work-life balance, mentale veerkracht en natuurlijk doelen op het gebied van voeding, bewegen, roken, slaap en ontspanning.

Ook voor executives bieden we een aantal specifieke diensten. Zij moeten immers vaak de vitaliteit van hun medewerkers faciliteren én het goede voorbeeld geven, terwijl ze onder hoge druk staan. U vindt een aantal opties in het productenoverzicht dat u kunt downloaden.

 

Ervaring

De leefstijlcoaches van Visiom zijn de afgelopen jaren ingezet bij Pon, Siemens, de gemeente Purmerend, TenneT, IKEA, Brabant Water, De Hurks Groep, Sogeti en vele andere organisaties.

Voor meer informatie: leefstijlcoaching